Salon Puur Natuur

Salon Puur Natuur is een Schoonheidssalon gelegen aan Kerkstraat 31B in Kedichem.

Meer informatie over Salon Puur Natuur in Kedichem

Welkom bij Schoonheidssalon Puur Natuur in Kedichem! Hier staat u als klant altijd centraal. De eigenaresse, Lisanne van Lier, is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. In de huiselijke sfeer van de salon zorgt zij ervoor dat u tevreden en ontspannen weer naar buiten stapt. U kunt hier terecht voor verschillende behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, pedicures en wenkbrauwbehandelingen. De salon werkt met de producten van Webecos Elementary Skincare en Laufwunder, die speciaal zijn ontwikkeld voor professionele schoonheidsspecialisten en huidvriendelijk zijn. Ook kunt u bij Schoonheidssalon Puur Natuur een cadeaubon bestellen voor een behandeling of product naar keuze.

Wil je weten wat Salon Puur Natuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Puur Natuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Puur Natuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Puur Natuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Salon Puur Natuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Puur Natuur

Bezoekers bekeken ook