Schenkerij de Beurs

Schenkerij de Beurs is een Café gelegen aan Marktplein 14 in Geldermalsen.

Meer informatie over Schenkerij de Beurs in Geldermalsen

Schenkerij de Beurs is sinds kort een officiële trouwlocatie en heeft onlangs zijn eerste bruiloft gehad. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur, en op vrijdag zelfs tot middernacht. Op maandag en zondag is de Schenkerij gesloten. Daarnaast kun je op de website de nieuwste galerijen bekijken om een idee te krijgen van wat er binnen gebeurt. Ben je op zoek naar een baan in de horeca? Dan kun je de openstaande vacatures bekijken.

Wil je weten wat Schenkerij de Beurs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schenkerij de Beurs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schenkerij de Beurs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schenkerij de Beurs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Schenkerij de Beurs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schenkerij de Beurs

Bezoekers bekeken ook