Schilders- en Glaszettersbedr. Arjan Klijmij

Schilders- en Glaszettersbedr. Arjan Klijmij is een Schilder gelegen aan Fauststraat 8 in Waardenburg.

Meer informatie over Schilders- en Glaszettersbedr. Arjan Klijmij in Waardenburg

Bij Klijmij kunt u terecht voor onderhoud aan uw woning of pand, zowel binnen als buiten. Ze bieden verschillende wandafwerkingen aan zoals behang en muurverven in diverse kleuren en dessins. Ook kunt u bij hen terecht voor beglazing, zoals veiligheids- en isolatieglas. Op dit moment bieden ze een speciale winteractie aan waarbij u een korting krijgt van €30,- per man per dag voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Daarnaast kunt u profiteren van belastingvoordeel met een tarief van 6% BTW bij oudere panden. Klijmij is aangesloten bij de FOSAG branchevereniging, wat garant staat voor vakbekwaamheid en het nakomen van afspraken.

Wil je weten wat Schilders- en Glaszettersbedr. Arjan Klijmij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schilders- en Glaszettersbedr. Arjan Klijmij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schilders- en Glaszettersbedr. Arjan Klijmij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schilders- en Glaszettersbedr. Arjan Klijmij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Schilders- en Glaszettersbedr. Arjan Klijmij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schilders- en Glaszettersbedr. Arjan Klijmij

Bezoekers bekeken ook