Schildersbedrijf de Jongh b.v.

Schildersbedrijf de Jongh b.v. is een Schilder gelegen aan Steenweg 28 in Waardenburg.

Meer informatie over Schildersbedrijf de Jongh b.v. in Waardenburg

De Jongh Schilderwerken is een gerenommeerd schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in klassieke schildertechnieken. Het bedrijf is opgericht in 1890 door de drie gebroeders de Jongh en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekende naam binnen de schildersbranche. Meer dan de helft van de vaklieden bij De Jongh Schilderwerken dragen de titel 'meester-schilder', wat getuigt van hun ervaring en vakmanschap. Het bedrijf voert dagelijks uiteenlopende projecten uit, zowel binnen als buiten Nederland. Daarnaast biedt De Jongh Schilderwerken ook onderhoudsdiensten, kleuradvies en wandafwerking aan. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en biedt daarom ook verschillende certificeringen aan. Met hun liefde voor het vak, ambacht, kennis en ervaring streven ze ernaar om altijd het beste resultaat te leveren.

Wil je weten wat Schildersbedrijf de Jongh b.v. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf de Jongh b.v. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf de Jongh b.v.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf de Jongh b.v. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Schildersbedrijf de Jongh b.v. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf de Jongh b.v.

Bezoekers bekeken ook