Schoonheidssalon JIJ, Skin Body Mind

Schoonheidssalon JIJ, Skin Body Mind is een Schoonheidssalon gelegen aan Luchtenburgstraat 2 in Deil.

Meer informatie over Schoonheidssalon JIJ, Skin Body Mind in Deil

Tamara van Roden heet u welkom bij Studio JIJ, waar ze als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure, visagiste en coach klaarstaat om u te behandelen. Bij JIJ, Skin Body Mind kunt u terecht voor verschillende gezichtsverzorgende en huidverbeterende behandelingen, evenals losse behandelingen zoals epileren, verven, harsen en waxen. De eerste kennismaking bestaat uit een intake, waarbij een huidscan wordt gemaakt om de huidconditie vast te stellen en de mogelijkheden voor verbetering te bespreken. Daarnaast ontvangt u een op uw huid afgestemd thuisbehandelplan. De producten die in de studio worden gebruikt zijn geschikt voor zowel dames als heren. Er worden ook pedicurebehandelingen aangeboden, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nattechniek om de behandeling vrijwel pijnloos te maken. Daarnaast kunt u bij Studio JIJ ook terecht voor deelbehandelingen, massages en waxen van het gezicht en bovenlichaam.

Wil je weten wat Schoonheidssalon JIJ, Skin Body Mind verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon JIJ, Skin Body Mind of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon JIJ, Skin Body Mind? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon JIJ, Skin Body Mind het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Schoonheidssalon JIJ, Skin Body Mind reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon JIJ, Skin Body Mind

Bezoekers bekeken ook