Schoonheidssalon Lucienne Sas

Schoonheidssalon Lucienne Sas is een Schoonheidssalon gelegen aan Kerklaan 27 in Buurmalsen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Lucienne Sas in Buurmalsen

Luciënne Sas is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en moeder van twee kinderen. In 1998 opende ze haar eigen salon en ze geniet nog steeds elke dag van het verwennen van mensen en het bieden van ontspanning in hun drukke leven. Ze gelooft dat er niets mis is met goed verzorgd ouder worden en ze wil graag helpen en adviseren op dit gebied. Luciënne volgt regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de branche. Ze nodigt mensen uit om een van haar behandelingen te ervaren in haar salon, waarbij ze belooft dat ze niet alleen stralend de deur uit zullen gaan, maar ook innerlijke rust zullen ervaren. Daarnaast biedt Luciënne nu ook pedicure-behandelingen aan. De mogelijkheden en kosten hiervan zijn te vinden op haar website.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Lucienne Sas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Lucienne Sas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Lucienne Sas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Lucienne Sas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Schoonheidssalon Lucienne Sas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Lucienne Sas

Bezoekers bekeken ook