Schoonheidssalon puur-moment

Schoonheidssalon puur-moment is een Schoonheidssalon gelegen aan Hoge Minstraat 10 in Asperen.

Meer informatie over Schoonheidssalon puur-moment in Asperen

Welkom op de website van schoonheidssalon PUUR-MOMENT, waar Monique Pellikaan de eigenaresse is. Monique is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft bijna 25 jaar ervaring in de zorg. Ze combineert haar passie voor het verzorgen van mensen met het prachtige vak van schoonheidsspecialiste. In haar behandelingen maakt ze gebruik van PURE producten met natuurlijke en biologische ingrediënten. Ze biedt een fijne behandeling aan als een cadeautje voor jezelf, waarbij je even kunt ontspannen, opladen en genieten van haar persoonlijke aandacht voor jou en je huid. Monique nodigt je uit om binnenkort langs te komen voor een moment voor jezelf in haar salon.

Wil je weten wat Schoonheidssalon puur-moment verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon puur-moment of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon puur-moment? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon puur-moment het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Schoonheidssalon puur-moment reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon puur-moment

Bezoekers bekeken ook