SGGT Europe

SGGT Europe is een Golfwinkel gelegen aan Haarweg 3 in Spijk Gem Lingewaal.

Meer informatie over SGGT Europe in Spijk Gem Lingewaal

Wij zijn gespecialiseerd in het analyseren van de golfswing van spelers van alle niveaus en bieden een clubfittingsysteem aan waarmee je golfclubs kunt aanpassen aan jouw spel. Hierdoor zal je beter gaan spelen. Onze fitting is uniek omdat wij verschillende merken shafts kunnen combineren met verschillende clubhoofdmerken. Met behulp van de nieuwste meetapparatuur vinden wij de beste combinatie van shaft en clubhoofd voor jouw swing. Wij hebben een uitgebreide collectie clubheads en shafts en zijn merk-onafhankelijk. Na een analyse van jouw swing kun je de optimale combinaties testen op onze oefenfaciliteiten. Clubfitting is niet alleen waardevol voor golfpro's, maar ook voor spelers met een hogere handicap. Met het juiste materiaal sla je verder en rechter en voorkom je pijnklachten en blessures. Bij Purefitting kunnen je golfclubs ook gerepareerd worden en kunnen wij de grips vervangen. Je kunt bij ons terecht op onze locatie in Spijk, Nederland.

Wil je weten wat SGGT Europe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SGGT Europe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SGGT Europe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SGGT Europe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar SGGT Europe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SGGT Europe

Bezoekers bekeken ook