Slagerij L.F. Vogelzang

Slagerij L.F. Vogelzang is een Slagerij gelegen aan Achtersteweg 53 in Meteren.

Meer informatie over Slagerij L.F. Vogelzang in Meteren

Leo en Sjanie Vogelzang hebben in 2001 de slagerij van Leo's ouders overgenomen. In de afgelopen jaren hebben ze een mooie klantenkring opgebouwd, waar ze trots op zijn. Klanten komen niet alleen terug vanwege de uitstekende kwaliteit van de producten, maar ook voor een gezellig praatje en persoonlijke benadering. Bij Slagerij Vogelzang denken ze graag met de klanten mee en zorgen ze ervoor dat ze tevreden de winkel verlaten. Je kunt je bestelling telefonisch doorgeven en kerstbestellingen kunnen tot 18 december 2022 worden geplaatst. De openingstijden zijn op dinsdag van 08:30 tot 13:00 uur en op zaterdag van 08:30 tot 15:00 uur. De slagerij bevindt zich aan de Achtersteweg 534 in Meteren. Je kunt contact opnemen via 0345 569 296 of leo@slagerijvogelzang.nl.

Wil je weten wat Slagerij L.F. Vogelzang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij L.F. Vogelzang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij L.F. Vogelzang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij L.F. Vogelzang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Slagerij L.F. Vogelzang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij L.F. Vogelzang

Bezoekers bekeken ook