Slagerijen Kaldenberg B.V.

Slagerijen Kaldenberg B.V. is een Slagerij gelegen aan Gaanweg 1 A in Vuren.

Meer informatie over Slagerijen Kaldenberg B.V. in Vuren

Slagerijen Kaldenberg is een ambachtelijk familiebedrijf dat al sinds 1959 trots en met passie kwaliteitsvlees verwerkt. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitsvlees aan de horeca, grootverbruik en institutionele markten. Als Verspartner van Sligro Food Group zijn de producten van Kaldenberg te vinden bij Sligro Food Group filialen en bezorgservices. Het assortiment bestaat uit kwaliteitsvlees voor food professionals wereldwijd, evenals het beste barbecuevlees en complete barbecuepakketten. Kaldenberg biedt ook de mogelijkheid om onderscheid te maken met eigen merken. De slagerijen bevinden zich in verschillende filialen van Sligro door heel Nederland.

Wil je weten wat Slagerijen Kaldenberg B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerijen Kaldenberg B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerijen Kaldenberg B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerijen Kaldenberg B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Slagerijen Kaldenberg B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerijen Kaldenberg B.V.

Bezoekers bekeken ook