Slim Fit Onderwijs

Slim Fit Onderwijs is een Fitnessprogramma gelegen aan Polderdijk 26 in Rumpt.

Meer informatie over Slim Fit Onderwijs in Rumpt

Slim Fit Onderwijs is een organisatie die scholen in het primair onderwijs helpt bij het anders organiseren van onderwijs. Ze bieden ondersteuning en begeleiding aan schoolorganisaties om beter onderwijs te realiseren. De website van Slim Fit Onderwijs is een plek waar je meer informatie kunt vinden over hun diensten en aanpak. Er zijn verschillende artikelen beschikbaar die dieper ingaan op dit onderwerp. Het doel van Slim Fit Onderwijs is om stapsgewijs te bouwen aan beter onderwijs. Ze geloven dat door het anders organiseren van onderwijs, er meer ruimte is voor maatwerk en differentiatie.

Wil je weten wat Slim Fit Onderwijs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slim Fit Onderwijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slim Fit Onderwijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slim Fit Onderwijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Slim Fit Onderwijs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slim Fit Onderwijs

Bezoekers bekeken ook