Smits Zuivel B.V.

Smits Zuivel B.V. is een Zuivelhandel gelegen aan Graaf Reinaldweg 2A in Hellouw.

Meer informatie over Smits Zuivel B.V. in Hellouw

Smits Zuivel is een flexibel en betrokken familiebedrijf met hoge kwaliteitsstandaarden. Het bedrijf is opgericht in 1989 door Johan en Patricia Smits en is sinds 2010 gevestigd in Hellouw. Duurzaamheid en productie vanuit een korte keten zijn belangrijk voor hen. Ze bieden verschillende productvarianten aan, zoals crème fraîche, zure room en yoghurt, die ze afvullen in diverse maten bekers en emmers. Om ervoor te zorgen dat hun producten niet alleen lekker, maar ook veilig en authentiek zijn, hanteren ze hoge kwaliteitseisen en worden hun processen regelmatig gecontroleerd door certificeringsinstanties. Op hun website zijn meer informatie en hun vacatures te vinden, waarbij ze ook open sollicitaties verwelkomen. De contactgegevens van Smits Zuivel zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Smits Zuivel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smits Zuivel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smits Zuivel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smits Zuivel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Smits Zuivel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smits Zuivel B.V.

Bezoekers bekeken ook