Spare Rib Express Geldermalsen

Spare Rib Express Geldermalsen is een Maaltijdbezorging gelegen aan Kerkstraat 59 in Geldermalsen.

Meer informatie over Spare Rib Express Geldermalsen in Geldermalsen

In dit artikel wordt informatie gegeven over het bezorgrestaurant Spare Rib Express in Geldermalsen. Het restaurant is geopend van 16:30 tot 21:00 en biedt een ambachtelijk menu aan. Er worden verschillende gerechten aangeboden, waaronder Spare Ribs, Angus Beef Burgers, Chicken Burgers, kipgerechten en Vega Burgers. Daarnaast zijn er ook Kids Meals beschikbaar. Het menu wordt compleet gemaakt met diverse side dishes, desserts en drankjes. Het artikel vermeldt ook dat er mogelijkheden zijn om te solliciteren voor een bijbaan bij Spare Rib Express en dat er giftcards verkrijgbaar zijn.

Wil je weten wat Spare Rib Express Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spare Rib Express Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spare Rib Express Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spare Rib Express Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Spare Rib Express Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spare Rib Express Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook