Sport en Speelgoedhuis De Jager

Sport en Speelgoedhuis De Jager is een Winkel gelegen aan Kerkstraat 19 in Geldermalsen.

Meer informatie over Sport en Speelgoedhuis De Jager in Geldermalsen

Sport- en Speelgoedhuis De Jager is al meer dan 45 jaar een bekend adres in Geldermalsen. Het familiebedrijf biedt een ruim assortiment aan spellen en speelgoed voor jong en oud, evenals sportartikelen van bekende merken. Ze zijn al jarenlang de vaste partner van veel sportclubs voor het leveren van clubkleding en accessoires. Daarnaast hebben ze regelmatig nieuwe producten, zoals de Adidas Color pack en Nike Color pack voetbalschoenen, die met 10% korting verkrijgbaar zijn. Ook de nieuwe Ajax thuis collectie is bij hen te koop met korting. Naast sportartikelen hebben ze ook stoere zwemshorts in hun assortiment. Het Sport- en Speelgoedhuis is tijdens de vakantieperiode gewoon geopend en hanteert ruime openingstijden gedurende de week.

Wil je weten wat Sport en Speelgoedhuis De Jager verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport en Speelgoedhuis De Jager of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport en Speelgoedhuis De Jager? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport en Speelgoedhuis De Jager het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Sport en Speelgoedhuis De Jager reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport en Speelgoedhuis De Jager

Bezoekers bekeken ook