Sport Horse Health Plan

Sport Horse Health Plan is een Revalidatiearts gelegen aan Huigenstraat 47 in Acquoy.

Meer informatie over Sport Horse Health Plan in Acquoy

Sport Horse Health Plan is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op training en revalidatie van sportpaarden. Ze bieden topzorg voor topatleten en helpen bij het optimaliseren van de training en het management van paarden. Daarnaast maken ze gebruik van kennis en middelen om overbelasting en scheefheid tijdens het rijden te voorkomen. Bij blessures bieden ze op maat gemaakte revalidatieplannen om het paard zo snel mogelijk te laten herstellen. Sport Horse Health Plan is opgericht door Morgan Lashley, een erkend paardenarts en expert op het gebied van sportgeneeskunde en revalidatie. Ze combineren jarenlange ervaring en expertise met moderne technische hulpmiddelen. Het bedrijf biedt ook diensten zoals chiropractie en het gebruik van een teugeldrukmeter. Daarnaast hebben ze een blog waarin ze informatie delen over verschillende onderwerpen, zoals het Equiband systeem en de diagnose en preventie van rugproblemen bij paarden. Neem contact op met Sport Horse Health Plan voor een vrijblijvende kennismaking.

Wil je weten wat Sport Horse Health Plan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport Horse Health Plan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport Horse Health Plan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Horse Health Plan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Sport Horse Health Plan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport Horse Health Plan

Bezoekers bekeken ook