Sporten voor je deur Meteren

Sporten voor je deur Meteren is een Bootcamp gelegen aan Schoolhof 1 in Meteren.

Meer informatie over Sporten voor je deur Meteren in Meteren

Sporten voor je Deur is een bootcamp club in de regio Utrecht waar je letterlijk voor de deur kunt sporten. Ze hebben meer dan 30 locaties en een team van ervaren trainers. Je kunt op elk moment van de week trainen en er is altijd een lidmaatschap dat bij jou past. Ze bieden verschillende trainingen aan, zoals bootcamp, HIIT, kickboksen en yoga. Sporten in de buitenlucht is nu erg populair en ze hebben nu ook locaties in het Griftpark, Wilhelminapark en Park Lepelenburg. Je kunt een gratis weekpas proberen en uit de jaarlijkse enquête blijkt dat de trainingen een gemiddelde score van 8,8 hebben. Vanaf september bieden ze ook extra yogalessen, een Bootcamp Bostrail en hardlooptraining aan. Als je lid wordt, ontvang je een €5 tegoedbon van Decathlon. Sporten voor je Deur bestaat sinds 2015 en is de eerste sportschool in Nederland die volledig buiten traint. Ze bieden ook sportlessen aan voor zwangere vrouwen en vrouwen die net bevallen zijn. Daarnaast organiseren ze bootcamps en vitaliteitsprogramma's voor bedrijven. Je kunt recensies lezen op hun website en ze hebben een blog met artikelen over de voordelen van bootcamp en yoga.

Wil je weten wat Sporten voor je deur Meteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporten voor je deur Meteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporten voor je deur Meteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporten voor je deur Meteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Sporten voor je deur Meteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporten voor je deur Meteren

Bezoekers bekeken ook