Sportmassage vd Broek

Sportmassage vd Broek is een Sportmasseur gelegen aan Bolwerk 14 in Meteren.

Meer informatie over Sportmassage vd Broek in Meteren

Sportmassage van den Broek is een praktijk die zich richt op het snel en pijnvrij helpen van mensen. Ze bieden persoonlijke behandelingen op basis van de behoefte en wensen van de klant, en deze behandelingen zijn niet alleen voor sporters. Het bedrijf bestaat sinds 1990 en de eigenaar Martin heeft veel ervaring in verschillende sporten en opleidingen, waardoor hij een persoonlijke band kan opbouwen met de klanten. Daarnaast bieden ze ook andere diensten aan, zoals medical taping, voetzoolreflex massage, dry needling, cupping, personal training en advies. De tarieven zijn afhankelijk van de behandeling en er is een gratis kennismakingsgesprek waarin wordt gekeken naar de behoeften van de klant. Verder is het belangrijk om tijdig af te melden voor een afspraak om kosten te voorkomen. Kortom, Sportmassage van den Broek wil samen met de klanten hun doelen bereiken en biedt verschillende diensten aan om dit te ondersteunen.

Wil je weten wat Sportmassage vd Broek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportmassage vd Broek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportmassage vd Broek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportmassage vd Broek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Sportmassage vd Broek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportmassage vd Broek

Bezoekers bekeken ook