Sports Team Data

Sports Team Data is een Trainingscentrum gelegen aan Beukenlaan 1 in Asperen.

Meer informatie over Sports Team Data in Asperen

Er wordt hard gewerkt aan een fantastische toepassing genaamd SportsTeamData, waarmee alles wat met een sportteam te maken heeft bijgehouden kan worden. Het idee is ontstaan voor een volleybalteam, maar er zullen spoedig ook versies voor andere sporten beschikbaar zijn. De toepassing is bedoeld voor trainers, coaches, spelers, managers, begeleiders en medisch personeel die betrokken zijn bij het team. Het doel van SportsTeamData is om alle informatie op één plek te verzamelen en online toegankelijk te maken, inclusief de mogelijkheid om documenten als bijlagen op te slaan. Daarnaast kunnen spelers ook zelf (een deel van) de gegevens bijhouden. Hoewel SportsTeamData geschikt is voor alle sporten, is er voor elke sport een eigen toepassing nodig vanwege de verschillende vereiste vaardigheden en behoeften. Het systeem wordt momenteel ontwikkeld en zal beschikbaar zijn zodra er voldoende belangstelling voor is.

Wil je weten wat Sports Team Data verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sports Team Data of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sports Team Data? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sports Team Data het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Sports Team Data reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sports Team Data

Bezoekers bekeken ook