Sportsworld Nikita

Sportsworld Nikita is een Tennisleraar gelegen aan Goudensteinstraat 6 in Haaften.

Meer informatie over Sportsworld Nikita in Haaften

Tennis Academy Nikita is een professionele tennis- en padelacademie gevestigd in Calahonda, aan de Costa del Sol. De academie is opgericht in de lente van 2016 en heeft sindsdien veel klanten van over de hele wereld verwelkomd. Nikita is een ervaren coach en spreekt vloeiend Spaans, Engels, Duits en Nederlands. Hij biedt privé- en groepslessen aan, met maximaal vier spelers per baan. Daarnaast biedt hij ook de mogelijkheid om te verblijven in luxe penthouses of een 4-sterrenhotel aan de kust, met dagelijkse transfers naar de tennis-, padel- en fitnessfaciliteiten. Het vliegveld van Malaga ligt op slechts 30 kilometer afstand en er zijn veel goedkope vluchten beschikbaar. Voor groepen is er een speciaal aanbod inclusief 13 uur training, transfers, hotel en vliegtickets. Kortom, Tennis Academy Nikita biedt professionele lessen en een geweldige vakantie-ervaring aan de zonnige Costa del Sol.

Wil je weten wat Sportsworld Nikita verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportsworld Nikita of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportsworld Nikita? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportsworld Nikita het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Sportsworld Nikita reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportsworld Nikita

Bezoekers bekeken ook