StageROCs

StageROCs is een Softwarebedrijf gelegen aan Rijksstraatweg 2 in Geldermalsen.

Meer informatie over StageROCs in Geldermalsen

StageROCs is een digitaal systeem voor het matchen en volgen van stages in het MBO. Het faciliteert het hele BPV-proces, van het matchen van studenten met stages tot en met het beoordelen van de stage. Het systeem zorgt ook voor communicatie tussen alle betrokken partijen, zoals studenten, stagedocenten, praktijkopleiders, BPV-coördinatoren en managers. StageROCs is de centrale plek voor alle informatie en registraties met betrekking tot BPV, zoals opdrachten, competentieontwikkeling, feedback, contracten, uren, voortgang en beoordelingen. Het systeem biedt ook koppelingen met S-BB, PvB's, keuzedelen, KD-werkprocessen en maatwerk.

Wil je weten wat StageROCs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van StageROCs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij StageROCs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je StageROCs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar StageROCs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. StageROCs

Bezoekers bekeken ook