Stam Schilderijen

Stam Schilderijen is een Schilder gelegen aan Oudenhof 14 in Geldermalsen.

Meer informatie over Stam Schilderijen in Geldermalsen

Op de website van Bert Stam zijn prachtige olieverfschilderijen te zien die hij als amateur-schilder heeft gemaakt. Hij haalt zijn inspiratie vooral uit de kunstschilders van de Haagse school uit de 19e eeuw. Hij is met name geïnspireerd door de schilderstijl van W. Roelofs, A. Mauve, B.J. Blommers, W.H. Mesdag en P.J.C. Gabriel. Stam maakt ook schilderijen die geïnspireerd zijn op bekende werken uit de Haagse school. Daarnaast schildert hij landschappen uit zijn woonomgeving in Geldermalsen, waar de Betuwe een prachtige streek is met veel schilderachtige taferelen. Hij heeft ook enkele stillevens geschilderd in de geest van de hedendaagse kunstschilder Henk Helmantel. In mei 2011 had Stam een expositie in de openbare bibliotheek in Geldermalsen. Als je wilt reageren of een schilderij wilt kopen, kun je contact met hem opnemen via het mailadres info@stamschilderijen.nl.

Wil je weten wat Stam Schilderijen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stam Schilderijen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stam Schilderijen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stam Schilderijen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Stam Schilderijen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stam Schilderijen

Bezoekers bekeken ook