Stark Technische Bouwelementen B.V.

Stark Technische Bouwelementen B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Beemdstraat 4 in Deil.

Meer informatie over Stark Technische Bouwelementen B.V. in Deil

In de afgelopen weken heeft Stark TB met enthousiasme gewerkt aan het project '17 woningen Straakven te Helmond'. Deze woningen zijn gebouwd volgens het Blue Living concept van Bots Bouw Liessel B.V. Stark heeft ook gewerkt aan het nieuwbouwproject Munnikebeek in Ederveen, waar 19 woningen worden gebouwd. Stark heeft hier een aluminium geïsoleerde dakgoot en zetwerk ontwikkeld dat aansluit bij het ontwerp van Theo Verburg architecten. Stark Technische Bouwelementen is al sinds 1978 actief op het gebied van geveltechniek en ontwikkelt en produceert met name aluminium geïsoleerde dakgoten, luifels en raamkaders. Het bedrijf biedt maatwerk aan architecten, bouwbedrijven en woningcorporaties. De geïsoleerde dakgoten van Stark sluiten perfect aan bij het karakter van elke gevel en zijn verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur. Ze bieden architecten en gebouwbeheerders eindeloze mogelijkheden om de stijleenheid van woningen en gebouwen te vergroten. De dakgoten zijn duurzaam, onderhoudsvrij en milieuvriendelijk, en hebben een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, Stark Technische Bouwelementen biedt hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen voor geveltechniek.

Wil je weten wat Stark Technische Bouwelementen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stark Technische Bouwelementen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stark Technische Bouwelementen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stark Technische Bouwelementen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Stark Technische Bouwelementen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stark Technische Bouwelementen B.V.

Bezoekers bekeken ook