Kennisgeving Onteigening in de gemeente Tiel en West Betuwe voor de versterking van de dijk tussen Tiel en Waardenburg (TIWA), met bijkomende werken, in de gemeenten Tiel en West Betuwe, Rijkswaterstaat

DeWest-Betuwegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving Onteigening in de gemeente Tiel en West Betuwe voor de versterking van de dijk tussen Tiel en Waardenburg (TIWA), met bijkomende werken, in de gemeenten Tiel en West Betuwe, Rijkswaterstaat.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat deelt mee dat in de Staatscourant van 3 oktober 2023, nr. 26328, is gepubliceerd het koninklijk besluit van 6 september 2023, nr. 2023002052, tot aanwijzing van onroerende zaken ter onteigening voor de versterking van de dijk tussen Tiel en Waardenburg (TIWA), gelegen aan de noordzijde van de Waal, tussen dijkpaal TG010+00m ter hoogte van de zuidzijde van het Inundatiekanaal bij Tiel, en dijkpaal TG 201+50m, ter hoogte van de oostzijde van de rijksweg A2, de gedeelten 1 tot en met 6, met bijkomende werken, in de gemeenten Tiel en West Betuwe. Tegen dit besluit staat geen beroep open. Gelet op het bepaalde in artikel 64a, derde lid, van de onteigeningswet zal een afschrift van het koninklijk besluit vanaf 11 oktober 2023 tot en met 21 november 2023 ter inzage liggen op de volgende adressen: • gemeente Tiel, Stadhuis aan de Achterweg 2 te Tiel (openingstijden staan op de website van de gemeente) • gemeente West Betuwe, gemeentehuis aan de Kuipershof 2 te Geldermalsen (openingstijden staan op de website van de gemeente) • Rijkswaterstaat Corporate Dienst, Griffioenlaan 2 te Utrecht in de centrale hal.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2023.

Dit artikel verscheen op deWest-Betuwegids.nl op 23-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in West-Betuwe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWest-Betuwegids.nl
Redactie deWest-Betuwegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen West-Betuwe
  2. stcrt-2023-26945

Gerelateerde berichten