Steennis Service & Installatietechniek

Steennis Service & Installatietechniek is een Verwarmingsinstallateur gelegen aan Poppenbouwing 25 in Geldermalsen.

Meer informatie over Steennis Service & Installatietechniek in Geldermalsen

Steennis Service & Installatietechniek is een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie en onderhoud van cv-ketels en centrale verwarming. Ze hebben ook expertise op het gebied van sanitair, gas, water, zink, duurzame installaties en woninginspecties. Ze bedienen zowel particuliere klanten, bedrijven als aannemers. Door de grote hoeveelheid onderhoudsaanvragen hebben ze echter een tijdelijke klantenstop ingevoerd tot minstens eind februari 2024. Bestaande klanten kunnen nog steeds een afspraak maken voor 2024. Let op, de klantenstop geldt alleen voor nieuwe onderhoudsaanvragen. De Gasketelwet is een wettelijke regeling die vakbekwaamheidseisen stelt aan cv-monteurs en installatiebedrijven. Na 1 april 2023 is het strafbaar voor particulieren om hun ketelonderhoud te laten uitvoeren door een niet-gecertificeerde installateur. Bedrijven die zonder de juiste certificering werken, kunnen ook beboet worden. Steennis Service & Installatietechniek voert werkzaamheden uit onder het kwaliteitscertificaat van CO-keur, maar heeft nog niet de officiële certificering ontvangen vanwege de wachtlijst bij certificerende instellingen. Ze mogen echter nog steeds nieuwe installaties plaatsen en service- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren onder strikte voorwaarden. Klanten kunnen op hun website controleren of hun installateur het co-vrij certificaat heeft. Als je meer informatie wilt of gebruik wilt maken van hun di.

Wil je weten wat Steennis Service & Installatietechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Steennis Service & Installatietechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Steennis Service & Installatietechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steennis Service & Installatietechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Steennis Service & Installatietechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Steennis Service & Installatietechniek

Bezoekers bekeken ook