Sterk Beheer B.V.

Sterk Beheer B.V. is een Grondverzet gelegen aan Spijkse Kweldijk 21 in Heukelum.

Meer informatie over Sterk Beheer B.V. in Heukelum

Sterk - Heukelum B.V. is een allround aannemer in GWW en machineverhuur, gespecialiseerd in grondwerken, wegenbouw, rioleringswerken, waterbouw en sloopwerken. Ze kunnen zowel grote grondverzetprojecten als cultuur- en natuurtechnische projecten uitvoeren, en bieden ook diensten zoals herinrichting van grondgebied, bouwrijp maken van grond, graven van bouwputten en cunetten, en aanbrengen en verwijderen van voorbelasting. Ze hebben ervaring met werken in verontreinigde grond en kunnen saneringsprojecten uitvoeren. Op het gebied van wegenbouw kunnen ze verschillende soorten verhardingen aanleggen, herinrichten en herstraten, met behulp van moderne technieken zoals machinaal bestraten en machinaal aanbrengen van betonplaten. Ze hebben ook ervaring met rioleringswerken, waterbouw en sloopwerken. Daarnaast bieden ze machineverhuur aan, met een groot en divers machinepark voor grond-, wegen- en waterbouwkundige werkzaamheden. Sterk - Heukelum B.V. denkt mee met klanten en biedt technische oplossingen voor projecten.

Wil je weten wat Sterk Beheer B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sterk Beheer B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sterk Beheer B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sterk Beheer B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Sterk Beheer B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sterk Beheer B.V.

Bezoekers bekeken ook