Stichting Kinderopvang Centraal Nederland

Stichting Kinderopvang Centraal Nederland is een Stichting gelegen aan Leerdamseweg 39 in Asperen.

Meer informatie over Stichting Kinderopvang Centraal Nederland in Asperen

Dichtbij kinderopvang is een professionele en maatschappelijke kinderopvangorganisatie die dicht bij huis is gelegen. Ze bieden een veilige omgeving waar kinderen spelenderwijs kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen ontdekken. De medewerkers zijn deskundig en liefdevol en staan altijd klaar voor zowel het kind als de ouder. Dichtbij kinderopvang heeft als doel blije gezichten te creëren, zowel bij het kind als bij de ouder. Ze bieden alle ruimte voor het kind om zichzelf en de wereld te ontdekken en zijn altijd beschikbaar voor deskundig advies of een luisterend oor. Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie staan ze open voor alle kinderen, ook als zij extra aandacht of begeleiding nodig hebben. Ze hebben bijvoorbeeld VE-groepen waar ze peuters met een taal- of ontwikkelingsachterstand helpen door middel van voorschoolse educatie. Dichtbij kinderopvang streeft naar een goede band met collega's, ouders en kinderen, maar ook naar een goede samenwerking met scholen, gemeenten en sportorganisaties. Ze zijn een regionale organisatie, maar blijven graag klein en dichtbij om altijd in de buurt te zijn.

Wil je weten wat Stichting Kinderopvang Centraal Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Kinderopvang Centraal Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kinderopvang Centraal Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kinderopvang Centraal Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Stichting Kinderopvang Centraal Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Kinderopvang Centraal Nederland

Bezoekers bekeken ook