Stoffenwinkel Wi-Care

Stoffenwinkel Wi-Care is een Stoffenwinkel gelegen aan Poppenbouwing 1 in Geldermalsen.

Meer informatie over Stoffenwinkel Wi-Care in Geldermalsen

Wi-Care is een bedrijf dat kleding ontwerpt en produceert voor mensen met een beperking. Ze bieden stijlvolle en goed passende kleding aan, waardoor mensen zich beter voelen. Het bedrijf heeft veel ervaring in het vinden van praktische oplossingen voor verschillende situaties. De kleding is niet alleen functioneel, maar ook eigentijds en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Daarnaast hebben ze ook een concept genaamd My-DBuddy, speciaal voor mensen met geheugenverlies. Op de website van Wi-Care is een impressie te vinden van hun collectie. Klanten kunnen ook hun eigen ideeën en wensen voor kleding aan het bedrijf voorleggen. De contactgegevens van Wi-Care zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Stoffenwinkel Wi-Care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stoffenwinkel Wi-Care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stoffenwinkel Wi-Care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stoffenwinkel Wi-Care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Stoffenwinkel Wi-Care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stoffenwinkel Wi-Care

Bezoekers bekeken ook