Strak studios

Strak studios is een Tuinmeubelwinkel gelegen aan Deilsedijk 24A in Deil.

Meer informatie over Strak studios in Deil

Bij Strak studios ontmoet je een team van enthousiaste designers en makers van exclusieve tuinen, buitenruimtes en luxe tuinmeubelen. Hun missie is om jouw droomtuin te realiseren. Strak studios biedt onderscheidende, tijdloze vormgeving en totale ontzorging. Ze ontwerpen je droomtuin, hebben een uitgebreide collectie meubels en accessoires en zorgen voor de complete aanleg en inrichting. Van de eerste schets tot de finale oplevering, je hebt één aanspreekpunt. Ze beschikken over een showtuin van 3.500 m2 in Deil en een villa met design tuinmeubelen en accessoires in Beusichem. Daarnaast hebben ze een 3D-design studio waar de mooiste droomtuinen tot leven komen. Strak studios heeft al op veel verschillende locaties klanten blij gemaakt met hun ontwerpen en realisaties. Ze plannen graag een afspraak om te bespreken hoe ze ook jouw droomtuin werkelijkheid kunnen laten worden.

Wil je weten wat Strak studios verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Strak studios of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Strak studios? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Strak studios het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Strak studios reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Strak studios

Bezoekers bekeken ook