STRAXFIT

STRAXFIT is een Fitnessprogramma gelegen aan Meerwijk 20 in Waardenburg.

Meer informatie over STRAXFIT in Waardenburg

Sylvia en Tineke van StraxFit willen mensen helpen die zelf niet genoeg kennis en motivatie hebben om regelmatig, veilig en effectief te trainen. Ze willen jou persoonlijk leren kennen en bespreken jouw doelstellingen, zodat ze jou kunnen helpen deze te behalen. Ze geven een persoonlijk advies op het gebied van training en voeding en als ze je persoonlijk begeleiden, leren ze jou begrijpen 'Wat je doet, Hoe je het doet en Waarom je het doet'. Ze bieden EMS-training aan, waar 20 minuten training gelijk staat aan 3 uur trainen. Daarnaast bieden ze ook trainingen aan op maat, duo-trainingen en small group lessen. StraxFit werkt samen met Vytal, een voedingsapp, waarbij ze een voedingsschema opstellen dat volledig rekening houdt met jouw doelen en voorkeuren. Via de app kunnen zij zien wat je eet en indien nodig bijsturen. Je krijgt toegang tot 1500+ recepten en kunt zelfs je boodschappen thuis laten bezorgen. Voor vragen of om kennis te maken, kun je contact opnemen met StraxFit via hun contactgegevens.

Wil je weten wat STRAXFIT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van STRAXFIT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij STRAXFIT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je STRAXFIT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar STRAXFIT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. STRAXFIT

Bezoekers bekeken ook