Studio Bambacht

Studio Bambacht is een Babywinkel gelegen aan Tinnegieter 6 in Hellouw.

Meer informatie over Studio Bambacht in Hellouw

In de tekst worden verschillende feiten en informatie gegeven over de website van Studio Bambacht. Zo is er een winkelmandje waar op dit moment geen items in zitten. Er wordt gratis verzending aangeboden voor bestellingen vanaf 3 spenen in Nederland en vanaf 5 spenen in België. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Er is ook gratis verzending voor bestellingen vanaf €39,- in Nederland en €69,- in België. Verder biedt de website handgemaakte en gepersonaliseerde producten aan voor baby's en kinderen van 0 tot 4 jaar. Er zijn ook fopspenen beschikbaar, waarbij gratis verzending wordt aangeboden bij aankoop van 3 spenen in Nederland en 5 spenen in België. Er zijn ook handgemaakte hydrofiele doeken en speenkoorden beschikbaar, die gepersonaliseerd kunnen worden met een naam. De website biedt gratis inpakservice, gratis verzending en snelle levering aan. Er zijn ook populaire items, uitgelichte merken, een collection list en klantbeoordelingen te vinden. Studio Bambacht is het creatieve brein achter de website en biedt unieke en persoonlijke producten aan. Er is ook een nieuwsbrief en blogs beschikbaar op de website. De contactgegevens van Studio Bambacht worden vermeld, evenals het feit dat er geen fysieke winkel is. Ten slotte worden er merken en klantenservice genoemd.

Wil je weten wat Studio Bambacht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Bambacht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Bambacht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Bambacht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Studio Bambacht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Bambacht

Bezoekers bekeken ook