Style studio Charlotte

Style studio Charlotte is een Kapper gelegen aan Achterweg 17 in Waardenburg.

Meer informatie over Style studio Charlotte in Waardenburg

Charlotte Verweij is een bruidsstyliste en kapster met een passie voor bruiden. Ze wil dat elke bruid straalt en sprankelt op haar grote dag. Met haar ervaring als kapster kan ze vanaf het begin samen met de bruid werken aan een natuurlijke look. Ze gebruikt zachte minerale make-up en zorgt ervoor dat het kapsel de hele dag stevig blijft zitten. Charlotte is een lieve en goede kapster, volgens haar klanten. Ze neemt de tijd voor proefsessies en geeft advies dat past bij de trouwjurk. Al haar producten bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn dierproefvrij. Charlotte biedt ook verschillende producten aan in haar webshop. Haar idee is dat elk gezicht een natuurlijke schoonheid heeft en kan sprankelen met de juiste producten en technieken. Charlotte is te bereiken via haar contactgegevens en helpt graag om de mooiste versie van jezelf te vinden.

Wil je weten wat Style studio Charlotte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Style studio Charlotte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Style studio Charlotte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Style studio Charlotte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Style studio Charlotte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Style studio Charlotte

Bezoekers bekeken ook