Tandarts van Ginkel te Geldermalsen

Tandarts van Ginkel te Geldermalsen is een Tandarts gelegen aan De Panoven 27C in Geldermalsen.

Meer informatie over Tandarts van Ginkel te Geldermalsen in Geldermalsen

Een tandartspraktijk genaamd Van Ginkel biedt kwalitatieve tandzorg voor mensen van alle leeftijden. Het professionele team van ervaren tandartsen en assistentes zorgt voor de beste behandeling van het gebit. Persoonlijke aandacht staat centraal en de praktijk streeft ernaar om ervoor te zorgen dat patiënten zich op hun gemak voelen. Naast het belang van een sterk en gezond gebit, hecht de praktijk ook veel waarde aan cosmetische aspecten, zodat patiënten trots kunnen zijn op hun tanden en voluit kunnen lachen. Kinderen worden ook goed verzorgd en gaan zonder zorgen naar de tandarts. In geval van spoed, zoals plotselinge kiespijn, kan men buiten kantooruren ook bij de praktijk terecht. De tandartsen in de praktijk zijn lid van het NMT en KRT en volgen regelmatig nascholing om hun kennis up-to-date te houden. Mevrouw Drs. J.H.G.J. van Ginkel en mevrouw S. Hofman MSc zijn beide BIG-geregistreerd en hebben een uitgebreide academische achtergrond in tandheelkunde. De praktijk is gevestigd in Geldermalsen en is te bereiken op het telefoonnummer 0345-57 19 61. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Wil je weten wat Tandarts van Ginkel te Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandarts van Ginkel te Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandarts van Ginkel te Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandarts van Ginkel te Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Tandarts van Ginkel te Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandarts van Ginkel te Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook