Tash de beauté permamente make-up

Tash de beauté permamente make-up is een Schoonheidssalon gelegen aan Herman Kuijkstraat 19 in Geldermalsen.

Meer informatie over Tash de beauté permamente make-up in Geldermalsen

Permanente make-up is een natuurlijke vorm van pigmentatie die ervoor zorgt dat je elke dag straalt. Powder brows is de veiligste en meest natuurlijke manier om je wenkbrauwen in te kleuren, alsof je ze met wenkbrauwpoeder hebt ingevuld. Deepliner & eye-liner behandelingen zorgen voor een mooie en natuurlijke oogopslag. Lippenbehandelingen worden binnenkort ook aangeboden. Natasha van Lier is het gezicht achter permanente make-up by Tash de beauté en heeft een sterke passie voor het op een natuurlijke manier benadrukken van schoonheid. Permanente make-up blijft gemiddeld tussen de 1,5 en 5 jaar zitten, afhankelijk van het behandelde gebied. Het verschil tussen permanente make-up en tatoeëren is dat permanente make-up vervaagt na verloop van tijd en een natuurlijkere kleur geeft. Microblading is een techniek waarbij haartjes individueel in de huid worden getekend, maar het resultaat hiervan blijft slechts enkele maanden. Het maken van een afspraak kan via de website. Het salon is gevestigd in Geldermalsen, Nederland.

Wil je weten wat Tash de beauté permamente make-up verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tash de beauté permamente make-up of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tash de beauté permamente make-up? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tash de beauté permamente make-up het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Tash de beauté permamente make-up reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tash de beauté permamente make-up

Bezoekers bekeken ook