Taveerne 't Pandje B.V.

Taveerne 't Pandje B.V. is een Restaurant gelegen aan Marktplein 2 in Geldermalsen.

Meer informatie over Taveerne 't Pandje B.V. in Geldermalsen

Bij ons kunt u genieten van een heerlijk diner, met gerechten zoals saté en hamburgers die met zorg bereid zijn. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om even bij te komen tijdens de vrijdagmiddagborrel, waar u met collega's kunt praten over werk of andere onderwerpen. En als u gewoon snel iets wilt eten, kunt u altijd terecht voor een broodje of een uitsmijter van onze lunchkaart, terwijl u geniet van een verse jus d'orange of een kopje koffie en de gratis krant leest.

Wil je weten wat Taveerne 't Pandje B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taveerne 't Pandje B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taveerne 't Pandje B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taveerne 't Pandje B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Taveerne 't Pandje B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taveerne ’t Pandje B.V.

Bezoekers bekeken ook