The Brow Boss Geldermalsen

The Brow Boss Geldermalsen is een Schoonheidssalon gelegen aan Rijksstraatweg 15 in Geldermalsen.

Meer informatie over The Brow Boss Geldermalsen in Geldermalsen

The Brow Boss is een bekende wenkbrauwsalon met vestigingen in Utrecht, Geldermalsen en Gorinchem. Ze staan bekend als de eerste echte wenkbrauwsalon in Utrecht en bieden ook wimperbehandelingen aan. The Brow Boss is sinds 2017 actief en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk. Ze hebben ook een eigen opleidingscentrum waar ervaren opleiders cursussen aanbieden om kennis over te dragen. Na deze cursus hebben de cursisten de juiste tools en kennis om perfecte wenkbrauwen te creëren. Voor contactinformatie en adressen van de salons kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat The Brow Boss Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Brow Boss Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Brow Boss Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Brow Boss Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar The Brow Boss Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Brow Boss Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook