The Hair Salon

The Hair Salon is een Kapper gelegen aan Waalbandijk 46 in Varik.

Meer informatie over The Hair Salon in Varik

Ik ben Kim, de trotse eigenaresse van The Hair Salon, waar ik trots ben op de persoonlijke service die ik bied met behulp van vooraanstaande technieken en de beste producten van POP. Bij ons is iedereen welkom, jong en oud, dames en heren, voor een knip-, kleur- en stylingbehandeling. We werken met professionele en exclusieve producten, zoals POP Perfect On People en Kis Haircare. Onze behandelingen variëren van wassen, knippen, föhnen, styling, kleuringen en adviezen. De prijzen zijn op aanvraag en we bieden gratis advies aan. Je kunt ons vinden op Waalbandijk 46 in Varik en contact met ons opnemen via info@thehairsalonkim.nl of 0613628029. We zijn geopend op afspraak en je kunt een afspraak maken telefonisch of via WhatsApp. Betaling kan contant of via een betaalverzoek.

Wil je weten wat The Hair Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Hair Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Hair Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Hair Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar The Hair Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Hair Salon

Bezoekers bekeken ook