The Stone Geldermalsen

The Stone Geldermalsen is een Kledingwinkel gelegen aan Geldersestraat 24 in Geldermalsen.

Meer informatie over The Stone Geldermalsen in Geldermalsen

The Stone is een online winkel waar je zowel dames- als herenkleding kunt kopen. Ze hebben een modieuze collectie voor dames en een stoere collectie voor heren. Voor mannen hebben ze merken zoals PME Legend, Antony Morato, Airforce, Malelions en Petrol Industries. Deze merken bieden robuuste kleding die geschikt is voor de moderne en actieve man. Als vaste klant van The Stone kun je gebruik maken van het Stone member spaarprogramma. Bij elke €0,20 die je besteedt, ontvang je een punt en bij 800 punten krijg je een waardecheque van €8,-. Deze waardecheques worden elk kwartaal uitgekeerd en kun je zowel online als in de winkels besteden. Als je niet genoeg punten hebt gespaard, kun je ze meenemen naar het volgende kwartaal. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van fashion kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief en The Stone volgen op sociale media.

Wil je weten wat The Stone Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Stone Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Stone Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Stone Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar The Stone Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Stone Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook