tIM company

tIM company is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Industrieweg 22 in Beesd.

Meer informatie over tIM company in Beesd

Tim biedt nu het TIM UNICA Power-abonnement aan, dat onbeperkte gigabytes biedt voor alle TIM-simkaarten in het gezin. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om een nieuwe 5G-smartphone te kiezen zonder aanbetaling en rente. Ze hebben ook snelle glasvezelopties voor thuisgebruik, met snelheden tot 2,5 Giga. Het 5G-netwerk van TIM is beschikbaar op compatibele apparaten en in gebieden met 5G-dekking. Ze bieden ook verschillende abonnementen aan, zoals TIMVISION Calcio e Sport, TIM 5G Power en TIM YOUNG, met onbeperkte gigabytes, minuten en sms'jes. Daarnaast zijn er ook aanbiedingen voor tv en entertainment, zoals TIMVISION met Disney+ en Netflix. Er zijn ook aanbiedingen voor nieuwe smartphones, zoals de iPhone 15 Pro en de Galaxy Z Flip5, en consoles zoals de PlayStation 5. Kortom, TIM biedt een breed scala aan 5G-diensten en abonnementen voor verschillende behoeften.

Wil je weten wat tIM company verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van tIM company of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij tIM company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je tIM company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar tIM company reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. tIM company

Bezoekers bekeken ook