Topslagerij Hol B.V.

Topslagerij Hol B.V. is een Slagerij gelegen aan Marktplein 1 in Geldermalsen.

Meer informatie over Topslagerij Hol B.V. in Geldermalsen

Topslager Hol is een bekroonde slagerij die al meer dan 120 jaar actief is in het slagersvak. Ze leveren dagelijks een ambachtelijk assortiment uit eigen keuken en streven naar optimale kwaliteit. Het assortiment varieert van vers vlees en vleeswaren tot ready-to-eat producten, maaltijden, barbecue en gourmet. De naam Hol is al sinds 1900 verbonden aan het slagersvak en de slagerij heeft altijd voorop gelopen in de nieuwste ontwikkelingen. De winkel is gevestigd in Geldermalsen en voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Topslagerij Hol B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Topslagerij Hol B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Topslagerij Hol B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Topslagerij Hol B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Topslagerij Hol B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Topslagerij Hol B.V.

Bezoekers bekeken ook