Tres Tapasbar Meteren

Tres Tapasbar Meteren is een Tapasbar gelegen aan Rijksstraatweg 80 in Meteren.

Meer informatie over Tres Tapasbar Meteren in Meteren

Bij TR3S Tapasbar kun je onbeperkt genieten van heerlijke wereldtapas en sangria. Er is geen tijdslimiet, dus je kunt lekker ontspannen tafelen en zoveel bestellen als je wilt, inclusief de lekkere desserts. Of je nu van vlees, vis of vegetarisch houdt, er is voor ieder wat wils. TR3S Tapasbar breidt zich steeds verder uit en is op steeds meer locaties in het land te vinden. Wil je graag in de horeca werken? TR3S Tapasbar heeft vacatures openstaan. Ben je een ondernemer en wil je een TR3S vestiging openen? Neem dan contact op. Ook met een grote groep kun je bij TR3S Tapasbar terecht om onbeperkt te genieten van diverse kleine wereldtapas. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Wil je weten wat Tres Tapasbar Meteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tres Tapasbar Meteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tres Tapasbar Meteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tres Tapasbar Meteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Tres Tapasbar Meteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tres Tapasbar Meteren

Bezoekers bekeken ook