Uw Chef

Uw Chef is een Restaurant gelegen aan Kerkstraat 14 in Tricht.

Meer informatie over Uw Chef in Tricht

Bij Uw Chef in Tricht, tussen Culemborg en Geldermalsen, kan je genieten van heerlijk eten in een gezellig restaurant zonder fratsen. De mediterrane keuken en oosterse invloeden vormen de basis van de gerechten. Een hoogtepunt is de spareribs, die volgens Uw Chef de lekkerste zijn die je ooit hebt gegeten. Het restaurant biedt ook groepsarrangementen aan voor feestjes, diners en andere gelegenheden. Daarnaast verzorgt Uw Chef catering voor bedrijven en particulieren in de regio. Het restaurant is ook beschikbaar voor besloten bijeenkomsten. Er zijn verschillende cadeaubonnen te gebruiken bij Uw Chef. Het restaurant is dagelijks geopend voor catering en buiten de reguliere openingstijden beschikbaar voor besloten bijeenkomsten.

Wil je weten wat Uw Chef verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uw Chef of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uw Chef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uw Chef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Uw Chef reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uw Chef

Bezoekers bekeken ook