Vakantiepark Capfun de Rotonde

Vakantiepark Capfun de Rotonde is een Kampeerterrein gelegen aan Panweg 1 in Enspijk.

Meer informatie over Vakantiepark Capfun de Rotonde in Enspijk

De Rotonde is een camping in de Betuwe, Gelderland, omringd door water. Er is een zwemvijver en een visvijver, dus er is genoeg waterpret te beleven. De camping heeft luxe chalets, lodges en kampeerplaatsen te huur. Er is een grote vijver waar je kunt zwemmen, met een ondiep gedeelte en een waterspeeltoestel voor de kleintjes en een groot natuurbad met een glijbaan voor oudere kinderen en volwassenen. De camping ligt in het hart van Nederland, met steden als Utrecht en Den Bosch in de buurt. Op 1 kilometer afstand ligt de rivier de Linge, waar je kunt fietsen, wandelen en varen met een kano of boot. Daarnaast zijn er attractieparken zoals Ouwehands Dierenpark en de Efteling in de buurt. Op de camping wordt veel animatie georganiseerd, zoals een kids-club, tienerclub, sporttoernooien en avondactiviteiten. Huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodaties, maar wel op de kampeerplaatsen. Bezoekers moeten 10 euro per dag betalen en er is gratis wifi op de hele camping.

Wil je weten wat Vakantiepark Capfun de Rotonde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiepark Capfun de Rotonde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiepark Capfun de Rotonde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiepark Capfun de Rotonde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Vakantiepark Capfun de Rotonde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiepark Capfun de Rotonde

Bezoekers bekeken ook