Vakgarage van der Klij

Vakgarage van der Klij is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Aaldor 3 in Geldermalsen.

Meer informatie over Vakgarage van der Klij in Geldermalsen

Vakgarage Van Der Klij is een modern en dynamisch bedrijf dat alles biedt op het gebied van mobiliteit. Ze hebben een nieuwe hightech werkplaats met moderne diagnose-apparatuur voor personen- en bedrijfswagens. Het bedrijf staat bekend om kwaliteit, klantvriendelijkheid, optimale service, betrouwbaarheid en betaalbare prijzen. Ze maken duidelijke prijsafspraken en overleggen altijd vooraf met de klant. Daarnaast bieden ze verschillende diensten aan, zoals airco service, pechhulp, APK-keuringen en aankoopkeuringen. Je kunt ook een nieuwsbrief ontvangen met maandelijks nieuws, acties en aanbiedingen. Op de website kun je meer informatie vinden over elektrisch/hybride rijden en E-Mobility.

Wil je weten wat Vakgarage van der Klij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakgarage van der Klij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakgarage van der Klij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakgarage van der Klij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Vakgarage van der Klij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakgarage van der Klij

Bezoekers bekeken ook