Van Ballegooijen Badkamers

Van Ballegooijen Badkamers is een Badkamerinstallateur gelegen aan De Elzenhof 9 in Geldermalsen.

Meer informatie over Van Ballegooijen Badkamers in Geldermalsen

Van Ballegooijen Badkamers is gespecialiseerd in badkamerontwerp en -realisatie. Ze hebben een showroom waar je complete badkamers in verschillende stijlen kunt vinden. Van advies tot plaatsing, ze bieden een totale installatieservice. Ze leveren ook materialen en technische tekeningen als je ervoor kiest om de badkamer zelf te laten maken. Daarnaast organiseren ze een herfstfair in november 2023. In hun showroom kun je verschillende badkameropstellingen bekijken en ze bieden ook 3D-ontwerpen aan. Van sloop tot realisatie nemen ze de totale installatie van je badkamer uit handen. Ze hebben ook een ruim assortiment tegels voor verschillende ruimtes.

Wil je weten wat Van Ballegooijen Badkamers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Ballegooijen Badkamers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Ballegooijen Badkamers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Ballegooijen Badkamers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Van Ballegooijen Badkamers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Ballegooijen Badkamers

Bezoekers bekeken ook