Van Den Berg Schoenen

Van Den Berg Schoenen is een Schoenenwinkel gelegen aan Geldersestraat 1 in Geldermalsen.

Meer informatie over Van Den Berg Schoenen in Geldermalsen

Sinds 1925 is er een gezellige familiezaak in het centrum van Geldermalsen. Met passie voor mode en schoenen en het volgen van de nieuwste trends, stellen ze ieder nieuw seizoen een mooie collectie samen. Hun assortiment bestaat uit dames-, heren- en kinderschoenen, lifestyle artikelen en accessoires. Het team staat klaar om klanten te verwelkomen. Daarnaast hebben ze ook een deel van hun schoenencollectie op hun website staan en delen ze inspiratie en sfeerbeelden. Verder is er informatie te vinden over het bedrijf zelf, hun social media kanalen en contactgegevens zoals het adres en telefoonnummer.

Wil je weten wat Van Den Berg Schoenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Den Berg Schoenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Den Berg Schoenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Den Berg Schoenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Van Den Berg Schoenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Den Berg Schoenen

Bezoekers bekeken ook