Van Emden Marketing Consultancy B.V.

Van Emden Marketing Consultancy B.V. is een Marketingconsultant gelegen aan Blankenburgsestraat 5 in Ophemert.

Meer informatie over Van Emden Marketing Consultancy B.V. in Ophemert

Van Emden Marketing Consultancy heeft een aanpak ontwikkeld om professionele dienstverleners klantgerichter te maken. Dit resulteert in aantrekkelijk werk, enthousiaste medewerkers en betrokken klanten. Om klantgerichter te worden, moet er eerst gemeten worden hoe tevreden klanten en medewerkers zijn. Vervolgens kunnen er verbeteringen worden doorgevoerd in teams, waarbij iedereen betrokken wordt. Het doel is om verbeteringen direct te implementeren. Daarnaast is het belangrijk om van klanten ambassadeurs te maken en van-mond-tot-mond reclame actief te stimuleren. Van Emden Marketing Consultancy kan hierbij helpen. Het team bestaat uit ervaren professionals op het gebied van b-to-b marketing en zakelijke dienstverlening.

Wil je weten wat Van Emden Marketing Consultancy B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Emden Marketing Consultancy B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Emden Marketing Consultancy B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Emden Marketing Consultancy B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Van Emden Marketing Consultancy B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Emden Marketing Consultancy B.V.

Bezoekers bekeken ook