Van Gameren Jr. BV

Van Gameren Jr. BV is een Wegenbouwbedrijf gelegen aan Melssinghdreef 2 in Tuil.

Meer informatie over Van Gameren Jr. BV in Tuil

Van Gameren Jr. B.V. is een veelzijdig aannemingsbedrijf dat actief is in de grond-, weg- en waterbouw. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder grondwerk, riolering, bestrating, tuinaanleg, graafmachineverhuur en beheer en onderhoud. Het bedrijf heeft onlangs verschillende projecten uitgevoerd, zoals het plaatsen van een stikstofinstallatie in Boxtel, het slopen van een gebouw op een groot bedrijventerrein in Oss, het vervangen van riool op een bedrijventerrein in Oss en de inrichting van een terrein in Vianen. Ze bieden ook een 24-uursservice voor verstopte rioleringen of afvoeren. Daarnaast zijn er verschillende vacatures beschikbaar, waaronder chauffeur, kraanmachinist grondverzet, uitvoerder civiele techniek en werkvoorbereider-calculator. Het bedrijf heeft ook nieuwsberichten, zoals de Techniekdag 2023 en het behalen van het ISO 14001-certificaat. Ten slotte is er informatie over de kerstsluiting en de contactgegevens van het bedrijf.

Wil je weten wat Van Gameren Jr. BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Gameren Jr. BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Gameren Jr. BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Gameren Jr. BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Van Gameren Jr. BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Gameren Jr. BV

Bezoekers bekeken ook