Van Kessel Bouw B.V.

Van Kessel Bouw B.V. is een Aannemer gelegen aan Lingewaarden, Rijnstraat 50 in Geldermalsen.

Meer informatie over Van Kessel Bouw B.V. in Geldermalsen

Onlangs hebben we een bedrijfspand in Gilze volledig verbouwd, waarbij we de gevel, vloer en een laad dock hebben vernieuwd. Naast aandacht voor esthetiek hebben we ook gezorgd voor een solide en functionele vloer. Momenteel zijn we betrokken bij de ontwikkeling van een nieuwbouwproject in Amersfoort, waar we 9 vrijstaande villa's bouwen. Ook zijn we bezig met de renovatie van de bioscoop 'KINO' in Rotterdam. Verder hebben we een vide en trap gemaakt in een kantoorpand in Amsterdam, waarbij we deze door een gevelraam naar binnen hebben gebracht. Onze recente projecten omvatten ook de verbouwing van een kantoorpand in Lijnden en de renovatie van het kantoorgebouw van Fugro in Arnhem.

Wil je weten wat Van Kessel Bouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Kessel Bouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Kessel Bouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Kessel Bouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Van Kessel Bouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Kessel Bouw B.V.

Bezoekers bekeken ook