Van Klinken Vakschilders

Van Klinken Vakschilders is een Schilder gelegen aan Middenstraat 13 in Rhenoy.

Meer informatie over Van Klinken Vakschilders in Rhenoy

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf rondom Leerdam? Bij Van Klinken Vakschilders bent u aan het juiste adres. Dit schildersbedrijf staat bekend om kwaliteit, vakmanschap en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn aangesloten bij De Betere Schilder, wat garant staat voor een hoogwaardig eindresultaat. Van Klinken Vakschilders richt zich voornamelijk op particulieren en kleine bedrijven in de regio Leerdam en biedt een breed scala aan diensten aan, van het schilderen van de woonkamer tot het renoveren van het schilderwerk buiten. Een specialiteit van dit bedrijf is het spuitwerk, wat sneller en makkelijker is en vele voordelen biedt. Ook na 1 juli 2015 blijft het lage BTW-tarief van 6% gelden voor schilderwerkzaamheden bij renovatie van woningen ouder dan 2 jaar. Kortom, Van Klinken Vakschilders is de ideale partner voor al uw schilderwerkzaamheden in en rondom Leerdam.

Wil je weten wat Van Klinken Vakschilders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Klinken Vakschilders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Klinken Vakschilders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Klinken Vakschilders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Van Klinken Vakschilders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Klinken Vakschilders

Bezoekers bekeken ook