Veerhuis, Varik

Veerhuis, Varik is een Café gelegen aan Waalbandijk 8 in Varik.

Meer informatie over Veerhuis, Varik in Varik

In het Veerhuis is er een krui-tocht georganiseerd voor 2024 en verder, met als doel het hoederschap voor de Aarde. In 2022 vond er al een krui-tocht plaats, waarbij mensen konden doneren en meekruien voor een mooie Aarde. In de laatste nieuwsbrief wordt er gesproken over een nieuwe economie in het Veerhuis, waar een kunstenaar een aanzet voor geeft. Daarnaast wordt er gesproken over een krui-tocht naar Parijs, waarbij mensen een eetlepel grond uit hun eigen tuin kunnen sturen met een wens, die vervolgens met een kruiwagen naar Parijs wordt gebracht door Henry Mentink, een ervaren veerman. Het Veerhuis is een doe- en kennishuis voor een nieuwe economie en samenleving en werkt samen met verschillende organisaties.

Wil je weten wat Veerhuis, Varik verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veerhuis, Varik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veerhuis, Varik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veerhuis, Varik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Veerhuis, Varik reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Veerhuis, Varik

Bezoekers bekeken ook